Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cappadocia - Travel Sensations - 1-6 Aprilie 2018

1500
Pret / 2 adulti
Vezi Camere

Descriere

Destinatie: Goreme

Durata: 5 nopti

Plecari: 1 aprilie

     Travel Sensations s-a nascut din experiente proprii si din dorinta de a oferi celor care vor sa viziteze o anumita regiune sansa de a vedea tot ceea ce este important într-un pachet bine echilibrat si de cea mai buna calitate a elementelor componente, de la facilitatile de transport si cazare, pâna la serviciile specifice incluse. 

     Pentru cea mai buna calitate a componentelor apelam la companii bine cunoscute pentru standardele înalte de care au dat dovada de-a lungul timpului: Turkish Airlines, Five Star Alliance, Royal Balloons si Gorgeous Tours fiind doar câteva. Acestora se alatura o selectie personala a unitatilor de cazare, toate oferind un indice maximal al satisfactiei si confortului, pentru o vacanta perfecta: Artemis Cave Suites. Mithra Cave Suites, Imperial Cave Suites, Charming Cave Hotel, Elegant Cave Suites sau Sultan Cave Suites, în funcție de opțiune sau disponibilitate.
     Micul dejun este inclus la locația de cazare, iar in primele doua zile este asigurat si pranzul in cadrul Red Tour si Green Tour. Cina este asigurata in ultima seara in cadrul Turkish Night.

Sejur de 5 nopti pentru
Camera
Masa
Pret
Conditii
Status
Rezervare

Double

Zbor dus - OTP

Plecare: 10:00, 01 Apr
Zbor retur - NAV

Plecare: 10:00, 06 Apr
Cappadocia - Travel Sensations - 1-6 Aprilie 2018

Check-in: 01.04.2018
Durata: 5 nopti

Itinerariu

Ziua 1

Plecare din Bucuresti spre Nevsehir, zbor cu Turkish Airlines, escală în Istanbul, transfer cu autocar către Goreme.

Zbor cu balonul

Una dintre experiențele de bifat pe orice bucket list este zborul cu balonul cu aer cald in Cappadocia. In cadrul acestui circuit este inclus zborul cu balonul de tip King Flight (zbor de 1h 30min în grup de 10 persoane - in general zborul dureaza 1h iar grupul este format din 16-20 de persoane, dar pentru a nu limita experienta am decis reducerea acestuia) al companiei Royal Balloons (cea mai mare companie de acest fel din zonă).

Ziua 2 - Red tour

Turul Roșu vă duce la muzeul din aer liber din Göreme, cea mai faimoasă atracție turistică din Cappadocia, Pașabağ și în văile Devrent și Honey (Love), unde puteți admira formațiunile uimitoare de stâncă produse de natura însăși.

Ziua 3 - Green tour

În Green Tour veți explora orașul subteran Derinkuyu, situat la cea mai mare adâncime din Cappadocia și veți admira frumusețea locurilor mai puțin vizitate din această regiune, cum ar fi frumoasa vale a Ihlarei și Mănăstirea Selime, cea mai mare mănăstire din Cappadocia, care are în ansamblu și o biserică de mărimea unei catedrale.

Ziua 4 - opționale

Tur cu ATV sau cai, băi turcești, saună, safari, Dervish Night

Ziua 5 - Turkish Night

Turkish Night Show este organizat nu numai pentru a vă permite să experimentați cultura și tradițiile turcești, dar și pentru a avea o seară de divertisment după o zi relaxantă în Cappadocia. Se asigură transferul de la hotel la locația de desfășurare a spectacolului.

Ziua 6

Plecare din Goreme spre Nevsehir cu autocar, zbor cu Turkish Airlines către București, escală în Istanbul.