Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 114 hoteluri

Mamaia, Romania
Litoral Romania 2017

Amplasat chiar pe plajaProfil Economic Situare Hotelul este amplasat Intro zona privilegiata In centrul statiunii la numai 50 m de plaja Are In apropiere puncte de atractie precum telegondola terenuri de tenis si fotbal centru comercial Lacul Siutghi . . .

Mamaia, Romania

Hotel ModernHotelul este situat in partea central nordica a statiunii la 50 m de plajaAdresa Hotel Modern statiunea Mamaia cod 900001 jud Constanta Hotelul MODERN va confera confort la standarde internationale corespunzator categoriei de 4 stele Din . . .

Mamaia, Romania

Hotel Dacia Sud Hotelul este situat la intrarea in statiune la circa l0 metri de plajaDotarile hotelului se afla la inalte standarde internationale cuprinzand hol receptie elegant si impunatorsalon restaurant cu 100250 de locuribar receptie sala de c . . .

Mamaia, Romania

Hotel Dorna Este situat in imediata apropiere a plajei din nordul statiunii Hotel Dorna Mamaia este construit pe 3 etaje si cuprinde 145 de camere duble o parte dintre ele avand vedere catre mare iar restul fiind orientate spre lac Hotelul dispune . . .

Mamaia, Romania
Mamaia, Romania

Hotel Select 3 si 2Localizare Este situat in sudul statiunii Mamaia la 30 m distanta de plaja in imediata apropiere a locului de emitere a postului de radio VacantaFacilitati dispune de 204 camere duble si 10 garsoniere Alte facilitati restaurant p . . .

Mamaia, Romania

Hotel Lotus 2superiorDescriere hotel in partea de sud in apropierea Satului de Vacanta la 50 m de plaja renovat integral in 2007 parter 4 etaje bar de zi masute si fotolii seif spalatoriecalcatorie parcare cu plata in limita disponibilului Nu se acce . . .

Mamaia, Romania

HOTEL BICAZ PIRATES RESORT 3Complexul Hotelier Bicaz Pirates Resort este un hotel tematic ideal pentru familiile cu copii Este situat in nordul statiunii Mamaia pe plaja intro zona deosebita cu verdeata in care plaja este foarte larga cu nisip fin si . . .

Mamaia, Romania
Mamaia, Romania
Litoral Romania 2017

Hotel inaugurat in iunie 2007 amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia Hotel Splendid este cadrul perfect pentru relaxare confort sau pentru business pe parcursul intregului an Situat la 100 de metri de plaja si amplasat pe malul Lacului Siutghi . . .

Mamaia, Romania

Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja Zenith Top Country Line Conference Spa fostul Golden Tulip Mamaia este situat chiar pe plaja in partea de nord a statiunii Hotelul ofera servicii de relaxare la un cost suplimentar acces la . . .

Mamaia, Romania

. . .

Mamaia, Romania

Profil Leisure BusinessSituare Hotelul se afla situat pe plaja la intrarea in statiunea Mamaia InfoHotelul Malibu Mamaia este amplasat la intrarea sudica in statiunea Mamaia fiindmarginit de plaja cu nisip fin si de apele lacului Tabacarie Datorita . . .

Mamaia, Romania
Mamaia, Romania
Litoral Romania 2017
Mamaia, Romania
Litoral Romania 2017