Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 134 hoteluri

Vassilikos, Grecia

BELVEDERE LUXURY SUITES 4 VASSILIKOSDescriere HOTEL BELVEDERE LUXURY SUITESBelvedere Boutique Hotel este locul perfect pentru o vacanta situat printre chiparoei in frumoasa zona verde a statiunii Vassilikos fara indoiala una dintre cele mai frumoase . . .

Tsilivi, Grecia

Zante Palace Hotel 3 este situat in statiunea Tsilivi la 150m distanta fata de plajaHotelul dispune de mai multe tipuri de camera standard duble cu terasa 28mp capacitate de cazare 2persoane studiouri cu balcon 28mp capacitate de cazare 2 persoane a . . .

Argassi, Grecia

Contessa Hotel 3estesituat la 4 minute fa de plajla mai puin de 250 de metri de plaja cu nisip ArgasiCentrul oraului Argasi este la 100 de metri iar staia de autobuz i staia de taxi sunt la 150 de metri Portul Zakynthos este la 3 km distanta iar aero . . .

Kalamaki, Grecia

Anagenessis Village Hotel 3esteunhoteldetipHVHoliday Village estesituatinstatiuneaKalamakipecoastadesudestainsuleiinapropiereagolfuluiLaganassiaplajeiKalamakiloculundefaimoaseletestoaseCarettaCarettaisidepunoualedesutedeani Arhitectura complexului es . . .

Argassi, Grecia

Hotelul Meridien Beach 3 este situat in centrul statiunii Argassi pe plajaAeroportul se afla la 5 kilometri distanta iar orasul Zakynthos la 6 kilometriMeridien Beach Studios 3 este un complex modern de garsoniere ce opereaza in sistem self catering . . .

Tsilivi, Grecia

Anetis Beach Hotel 2 este situat pe plaja la 20 de metri de plaja Tsilivi si la o distanta de 4km fata de capitala insulei si portul prinicpalHotelul este la o distanta de 7km fata de aeroportHotelul este apreciat pentrulocatie foarte binepozitionat . . .

Laganas, Grecia

Megara Hotel 2 este situat in statiunea Laganas la 250m de plaja Laganas si 15km de plaja Agios Sostis iar de capitala insulei la o distanta de 8kmHotelul are 28 de camereapartamenteCamerele sunt dotate cu aer conditionat seif frigider balcon cu vede . . .

Tsilivi, Grecia

Pantheon Hotel 3este situat la 700 de metri distanta fata de plaja Tsilivi si de centrul statiunii 6km distanta fata de orasul Zante si portul principalHotelul are 24 de camere fiecare cu balcon privat cu vedere la gradina sau la mareCamere sunt dota . . .

Tsilivi, Grecia

Villa Basil 2 este situata in statiunea Tsilivi la 100m distanta de plaja 200m de centrul statiunii si 12km distanta de aeroportul insuleiHotelul are 37 de camere apartamenteCamerele sunt dotate cu aer conditionat balcon cu vedere la piscina TV frig . . .

Laganas, Grecia

Canadian Hotel 3 este situat in statiunea Laganas la o distanta de 200m de plajaHotelul este pozitionat la o distanta de 9km fata de orasul Zante capitala insulei si 400m de centrul statiunii LaganasRenovat in totalitate in primavara anului 2010 hote . . .

Zakynthos, Grecia

Strada Marina Hotel 3 este situatla 100 de metridistantafata de port i de centrul oraului Zante 500m distanta fata de plajaAeroportul se afla la doar 3km distanta fata de hotel iar statia de autobuz la 100m distantaHotelulare112 camere cu vedere la m . . .

Laganas, Grecia

Andreolas Hotel 2 este situatpeplaja in statiunea Laganas la 300 de metri de centrul statiunii si la o distanta de 3km fata de aeroportul insuleiFacilitati hotel receptie 24h schimb valutar birou de inchirieri masini faxcopiator camera de bagaje . . .

Laganas, Grecia

Esperia Hotel 3 este situat in statiunea Laganas la 800m distanta de plaja si la 4km distanta de aeroportHotelul are 74 decameredotatecu aer condiionat telefon aer conditionat TV cu ecran plat cu canale prin satelit vedere la piscin sau la grdin Faci . . .

Kalamaki, Grecia

Metaxa Hotel 2 este situat in statiunea Kalamaki foarte aproape de plaja cu nisip fin din statiune iar doar la 5km distanta este aeroportul de pe insulaHotelul are 33 de camereCamerele sunt dotate cu balcon aer conditionat TV frigider telefon kicinet . . .

Kalamaki, Grecia

Crystal Beach Hotel 2 este situat pe plaja in statiunea Kalamaki la 6km distanta de capitala insulei si 3km distanta de statiunea LaganasPlaja Kalamaki unde este situat hotelul este renumita si pentru vizitele faimoaselor testoase CarettaCaretta zona . . .

Laganas, Grecia
Kalamaki, Grecia

Elanthi Village Hotel 2 este situat in statiunea Kalamaki la 1km distanta fata de plaja Kalamaki la 4km distanta fata de capitala insulei si portul principal iar la 3km distanta se afla aeroportul insuleiFacilitati hotel wifi gratuit in zona receptie . . .